PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Estrenem "L'Hora Enderrock a Bonpreu i Esclat"

10/de març/2023
  • El Grup Enderrock i el Grup Bon Preu s’uneixen per promocionar i difondre la música emergent en català.
  • “L’Hora Enderrock a Bonpreu i Esclat” oferirà una selecció diària al fil musical dels establiments de Bonpreu i Esclat entre les 17h i les 19h.
  • La llista s’actualitzarà cada setmana i es podrà seguir a través Spotify amb els nous èxits de cantants i grups novells d’arreu del territori.
  • Qualsevol artista emergent que canti en català i compleixi els requisits, podrà presentar les seves cançons per formar part de la programació.
  • “L’Hora Enderrock a Bonpreu i Esclat” començarà la programació a partir del divendres 10 de març.

 

ENDERROCK i BONPREU-ESCLAT han iniciat una col·laboració per promocionar i difondre la música emergent en català des dels establiments del Grup Bon Preu i Esclat arreu de Catalunya.

La programació de dues hores diàries, titulada L’Hora Enderrock a Bonpreu i Esclat, es podrà escoltar al fil musical de tots els supermercats a partir de divendres 10 de març, de 17h a 19h de la tarda, amb una selecció de cantants i grups novells. La iniciativa complementa el fil musical diari amb els principals èxits i clàssics de música en català que Bonpreu Esclat ja ofereix des de fa uns anys.

La programació de L’HORA ENDERROCK A BONPREU ESCLAT es basa en una tria musical d’actualitat de dues hores diàries realitzada pels periodistes de la revista Enderrock. La llista de cançons, que s’actualitzarà cada divendres amb l’objectiu de donar la màxima difusió a les noves cançons en català d’artistes emergents, inclourà una fórmula amb salutacions dels mateixos músics i falques de promoció amb la informació dels autors i de la cançó.

La selecció inclourà diàriament quaranta cançons de música en català d'actualitat. La programació es podrà escoltar al fil musical als establiments del Grup Bon Preu, entre les 17h i les 19h, i també es podrà seguir a través de la llista de reproducció d’Spotify L’Hora Enderrock a Bonpreu i Esclat, i del web de la revista Enderrock.cat.

PER QUÈ “L’HORA ENDERROCK A BONPREU I ESCLAT”?
Un dels pilars del Grup Bon Preu és la sensibilitat per als productes de proximitat, del territori i la llengua. La iniciativa s’emmarca en aquesta aposta de Bon Preu pel català oferint l’oportunitat a artistes i músics del territori a ser escoltats als més de 200 establiments Bonpreu i Esclat i en horari de màxima afluència de clients.

Per això, han comptat amb Grup Enderrock, una editorial i un mitjà de comunicació referencial en la música en català, per seleccionar les cançons i preparar els llistats que s’emetran en aquesta franja dedicada a ser l’altaveu de música emergent.

COM FORMAR PART DE LA PROGRAMACIÓ?
La programació es basarà en les novetats setmanals que presenten els cantants i grups catalans d’arreu dels territoris de parla catalana a través dels seus segells discogràfics o de les autoedicions, editades en format físic o digital a les plataformes d’streaming.

Els artistes emergents que ho vulguin també poden presentar la seva proposta per formar part de la programació setmanal de L’HORA ENDERROCK A BONPREU I ESCLAT a través d’aquest formulari. Hi poden optar projectes de qualsevol estil que cantin cançons pròpies en català i que compleixin amb el caràcter emergent de no haver publicat més de dues obres de llarga durada.

Per a la selecció setmanal, es tindrà en compte que quedi una programació final paritària i que hi hagi un equilibri territorial quant a procedència geogràfica o de residència dels artistes. La inclusió a la llista de reproducció serà validada per la prescripció musical del Grup Enderrock, en base a la qualitat musical i idoneïtat de programació.

>> CONSULTA LES BASES <<

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.