PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Joan Font, president de Bon Preu, a ESCODI

25/de novembre/2016

El president del Grup Bon Preu, Joan Font, ha explicat l'origen del grup i l'estratègia de creixement als alumnes del Grau en Gestió d'Empresa en Comerç i Distribució d'ESCODI, la Universitat del Comerç.

Joan Font va reconèixer que un dels actius més importants que té Bon Preu són les persones: "L'empresa necessita persones molt ben formades, amb actitud i habilitats per treballar en equip.»

Aquesta visita s'emmarca en la relació de compromís que manté el Grup Bon Preu amb ESCODI pel desenvolupament del talent en el sector de la distribució. De fet, Bon Preu participa en el programa de beques de la Fundació ESCODI, i acull en pràctiques els seus alumnes, alguns dels quals han estat contractats des del programa de captació de talent del grup Bon Preu per desenvolupar la seva carrera professional fins a posicions tècniques o directives.

El Grup Bon Preu té més de 5.700 treballadors i 210 establiments a tot Catalunya de les ensenyes Esclat, Bonpreu, EsclatOil i iquodrive. Enguany té previst facturar més d'1.000 milions d’euros.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.