PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Nou Bonpreu a Alpicat

26/de novembre/2020
  • L’alcalde d’Alpicat ha visitat avui el nou Bonpreu per conèixer l’establiment i donar la benvinguda a tot l’equip.
  • L’establiment té una superfície de vendes de 1281m², 91 places d’aparcament i ha suposat una inversió de 7 milions d’euros.
  • L’equip del nou Bonpreu està format per 32 professionals.
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Bonpreu, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit.
     

Bon Preu ha inaugurat avui un nou supermercat amb la presència de l’alcalde d’Alpicat, el sr.Joan Gilart Escuer i la Directora comercial de Bon Preu, la sra Anna Font i Tanyà, i el sr. Joan Sabartés Director d’Operacions, membres del Comitè de Direcció del Grup Bon Preu, així com el Cap de Relacions Externes, el sr. Josep Castany.

La Directora comercial de Bon Preu, la sra. Anna Font i Tanyà, ha declarat en el transcurs de l’acte que:  “Estem molt contents d’obrir un supermercat a Alpicat i de l’acollida i valoració dels nostres clients a la zona. A Lleida vam arribar-hi al 2006 amb un Bonpreu, en aquests moments són 4 establiments a la comarca, on l’Esclat és un clar referent. A més, hi tenim plans de futur amb l’objectiu de seguir oferint el màxim de productes i serveis als nostres clients/es. Com és habitual a Bon Preu, continuem apostant pels productes de frescs i de proximitat, amb una àmplia varietat d’assortit als millors preus i amb un tracte al client excepcional.”
 

L’establiment, que es troba situat C/ d’Enric Granados, s/n, té una superfície de vendes  de  1.281m² ,  91 places d’aparcament i disposa d’una benzinera EsclatOil amb 2 sortidors i 4 carrers.

El nou Bonpreu compta amb els serveis i seccions dels nous models de botiga on el producte fresc és el protagonista: secció de carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria i forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat.

També ofereix fleca amb taulell, un ampli assortit de vins, caves i escumosos al celler i secció de drogueria i perfumeria.
 

Bon Preu ha invertit 7 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 32 professionals, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi d’Alpicat.
 

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

Així, els clients/es de Bonpreu d’Alpicat podran trobar productes tan característics com la xocolata Gené Motlló, els panadons d’espinacs i les orelletes, pomes de Lleida KM0, Cargols de Lleida, i un ampli assortit de vins de Costers del Segre entre d’altres referències.

 

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat d’Alpicat s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència energètica, confort i seguretat. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

A més a més, l’establiment disposarà  d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques de 103 KWp que s’estima que cobrirà el 20% del consum elèctric de l’establiment.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.