PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Nou Bonpreu a Llinars del Vallès

01/d’abril/2022
  • L’alcalde de Llinars del Vallès, el Sr. Martí Pujol i Casals, ha visitat avui el nou Bonpreu per conèixer l’establiment i donar la benvinguda a tot l’equip.
     
  • Diversos proveïdors de proximitat també han visitat el nou Bonpreu en representació d’empreses del territori com Cervesa Sant Jordi, Embotits Pedragosa i Formatges Mogent.
     
  • L’equip del nou Bonpreu està format per 37 professionals, 20 dels quals són de Llinars del Vallès.
     
  • L’establiment té una superfície de vendes de 1.290m2, 41 places d’aparcament i ha suposat una inversió de 6,5 milions d’euros.
     
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Bonpreu, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit.

Bon Preu ha inaugurat avui un nou supermercat a l’Avinguda de Pau Casals 255-279 de Llinars del Vallès amb la presència de l’alcalde, el Sr. Martí Pujol i Casals i dels tinents d’alcalde, el Sr. Pere Grivé i Martínez, el Sr. Josep Aixandri i Tarré i el Sr. Jaume Majoral i Ginesta. Des de Bon Preu, ha assistit a l’acte el president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, i la directora comercial, la Sra. Anna Font i Tanyà. A més, també han visitat el nou Bonpreu diversos proveïdors de proximitat en representació d’empreses del territori com Cervesa Sant Jordi, Embotits Pedragosa i Formatges Mogent.

El president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió la inauguració del primer establiment a Llinars del Vallès. Aquesta obertura suposa la tretzena al Vallès Oriental, fet que referma la nostra aposta per la comarca. Amb aquest establiment, esperem convertir-nos en un referent en productes frescos i de proximitat al municipi i a les poblacions veïnes”.

Per la seva banda, l’alcalde del municipi, el Sr. Martí Pujol i Casals, ha destacat que “la integració de l’edifici és molt satisfactòria amb l’entorn i és una oportunitat per a totes les persones que han pogut trobar feina gràcies a aquesta obertura. Esperem que la relació entre Bon Preu i l’Ajuntament de Llinars del Vallès sigui fructífera i llarga”.

Bon Preu ha invertit 6,5 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 37 professionals, 20 dels quals són de Llinars del Vallès, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Llinars del Vallès.

El nou establiment té una superfície de vendes de 1.290m2 i disposa de 41 places d’aparcament i d’1 plaça amb carregador per a vehicles elèctrics.

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc i de proximitat és el protagonista i compta també amb un forn de cocció de peix i marisc per aquells clients i clientes que vulguin endur-se el producte cuinat. A més, des del Grup Bon Preu s’està treballant per tal que el servei de compra online amb entrega a domicili arribi a Llinars del Vallès, així com també a altres poblacions com Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor i Sant Celoni, entre d’altres, durant les properes setmanes.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en referent de productes de km0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica
El nou supermercat de Llinars del Vallès s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoeficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència, confort i seguretat. L’establiment disposarà en els propers mesos d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques de 120 kWp.

Cal destacar que el Grup Bon Preu va posar en marxa fa un una mica més d’un any BonpreuEsclat Energia, la comercialitzadora d’energia elèctrica de Bon Preu que fa arribar electricitat a les llars i empreses a unes tarifes molt competitives (bonpreuesclat.cat/energia).

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.