PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Nou Bonpreu a Viladecans

21/de desembre/2022

Bon Preu ha inaugurat un nou supermercat l’Avinguda Francesc Macià 1, cantonada amb Avinguda Generalitat, 2-6, de Viladecans amb la presència de l’alcalde, el Sr. Carles Ruiz i Novella. Per part de Bon Preu, ha assistit a l’acte el president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó. A més, també han visitat el nou Bonpreu diversos proveïdors de proximitat en representació d’empreses del territori com Cafès Saula, E.I. Xarxa Agrosocial SCCL – Mans i KOPGAVÀ

El president i director general del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó, ha declarat en el transcurs de l’acte que “ens fa molta il·lusió la inauguració del primer establiment a Viladecans. Aquesta obertura suposa el vuitè establiment al Baix Llobregat, on comptem també amb dos punts de recollida de la compra online i amb tres benzineres EsclatOil, fet que referma la nostra aposta per la comarca. A més, ja fa uns mesos que els veïns i veïnes de Viladecans, així com també d’altres municipis propers, gaudeixen del servei de compra online amb entrega a domicili. Ara, amb l’obertura d’aquest establiment esperem convertir-nos en un referent en productes frescos i de proximitat al municipi i a les poblacions properes”.

Per la seva banda, l’alcalde del municipi, el Sr. Carles Ruiz i Novella, ha destacat que “estem molt contents de que una gran empresa catalana com Bon Preu hagi decidit invertir a Viladecans. Vull destacar i agrair la dada de que la meitat del personal que comença és de Viladecans i l’altra meitat és de poblacions veïnes; n’estic segur que el progrés de l’establiment farà que aquesta proporció creixi en favor dels treballadors i treballadores locals. Per altra banda, crec necessari valorar i aplaudir que l’activitat de l’empresa s’orienti a oferir i promoure productes alimentaris frescos i de proximitat. A Viladecans podran trobar un magnífic aparador de productes de l’horta del Parc Agrari del Baix Llobregat, garantia de qualitat i sostenibilitat. Estem segurs de que la col·laboració entre la nostra pagesia i el grup comercial anirà en pro del consumidor”.

Bon Preu ha invertit 6,7 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 36 treballadors, 18 dels quals són de Viladecans mateix i la resta de poblacions veïnes, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Viladecans i a la comarca del Baix Llobregat.

El nou establiment té una superfície de vendes de 1280m2 i disposa de pàrquing, algunes places del qual són amb carregadors per a vehicles elèctrics.

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc i de proximitat és el protagonista i compta també amb un forn de cocció de peix i marisc per aquells clients que es vulguin endur el producte cuinat i també amb taulell de formatgeria de lliure servei.  

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en referent de productes de km0 a Catalunya.

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat de Viladecans s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoeficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera. Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència, confort i seguretat.

Sobre Grup Bon Preu

Grup Bon Preu és una empresa catalana referent en el sector de l’alimentació, compromesa amb els ciutadans i el territori. El seu propòsit és facilitar el dia a dia dels seus clients, oferint serveis bàsics i quotidians en l’alimentació amb Bonpreu i Esclat i BonpreuEsclat supermercat online, carburants amb EsclatOil, i energia a través de la comercialitzadora elèctrica BonpreuEsclat Energia.

La seva activitat s’orienta al mercat català, amb l’anhel d’oferir els millors productes frescos i de proximitat en alimentació, una millora constant amb la sostenibilitat i medi ambient i amb els millors preus. L’impacte de la seva activitat genera una contribució econòmica a Catalunya de 2.342M€ i més de 22.900 llocs de treball directes i indirectes. Pel que fa a ocupació directe, són més de 8.500 persones treballadores al Grup i aquest darrer exercici ha tingut una facturació de 1.781,9M€.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.