PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Nou Esclat a Badalona

25/de març/2021
  • L’alcalde de Badalona, el Sr. Xavier Garcia Albiol, ha visitat avui el nou supermercat Esclat per conèixer l’establiment i donar la benvinguda als 73 professionals que conformen l’equip de l’establiment.
     
  • L’establiment té una superfície de vendes de 3.403 m², 254 places d’aparcament i ha suposat una inversió de 15 milions d’euros.
     
  • L’Esclat de Badalona disposarà del servei de recollida de compres fetes a BonpreuEsclat online i properament s’inaugurarà una benzinera EsclatOil i un Minimercat.
     
  • Aquest nou supermercat, com tots els establiments Bonpreu i Esclat, es caracteritza pel producte fresc de qualitat i de km 0, preus competitius i una excel·lent atenció al client, a més d’un ampli assortit de producte.

Bon Preu ha inaugurat avui un nou supermercat Esclat a l’Avinguda de Conflent s/n, de Badalona amb la presència de l’alcalde, el Sr. Xavier Garcia Albiol i la Regidora delegada de comerç, la Sra. Rosa Bertran Bartomeu.

Des de Bon Preu, ha assistit a l’acte el President i Director General del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó; la Directora Comercial, la Sra. Anna Font i Tanyà; el Director d’Operacions, el Sr. Joan Sabartés i Pardo i el Cap de Relacions Externes, el Sr. Josep Castany i Rovira.
 

El President i Director General del Grup Bon Preu, el Sr. Joan Font i Fabregó ha declarat en el transcurs de l’acte que:  “A  Badalona hi som des de 2014 amb un Bonpreu a l’ Av. Sant Ignasi de Loiola. Ens fa especial il·lusió inaugurar enguany un Esclat després de 13 mesos d’obres i una inversió de 15 milions d’euros. Coincidint amb la inauguració, també habilitem el servei de punt de recollida pels clients que opten per fer la compra a BonpreuEsclat online.

Properament inaugurarem una benzinera EsclatOil així com un Minimercat, amb un assortiment bàsic de productes de totes les seccions i obert tots els dies de l’any de 7 a 21h, i  que acabaran de completar un ampli assortit de serveis per als badalonins i badalonines.

Esperem convertir-nos molt aviat en un referent en productes frescos i de proximitat a la ciutat, oferint un bon servei i als millors preus.”

El nou establiment té una superfície de vendes  de  3.403 m² i disposa de 254 places d’aparcament.
 

 Bon Preu ha invertit 15 milions d’euros en la construcció de l’establiment i compta amb un equip de 73 professionals, fet que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació de qualitat al municipi de Badalona.

Com en tots els supermercats del Grup, en aquest nou establiment el producte fresc és el protagonista: secció de carnisseria, xarcuteria-formatgeria, fruiteria i peixateria i forn de cocció de peix i marisc per aquells clients/es que vulguin endur-se el producte cuinat, així com una secció de fleca i de pizza elaborada al moment i per emportar.

L’establiment també compta amb un Espai Fruits, amb propostes elaborades a base de fruita de temporada tals com liquats, fruita tallada i sucs;  i un corner de sushi elaborat el moment.

També ofereix un ampli assortit de vins, caves i escumosos al celler i secció de drogueria,  perfumeria i decoració i tèxtil per a la llar.
 

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.
 

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica
El nou hipermercat de Badalona s’ha construït perquè funcioni de manera sostenible i ecoficient per estalviar així, el 20% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 20% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Les instal·lacions es controlen mitjançant un sistema de gestió i control que les regula de forma automàtica per obtenir la màxima eficiència energètica, confort i seguretat.  L’establiment disposa d’una instal·lació de plaques fotovoltaiques de 20 kWp.

El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

A més, el Grup Bon Preu ha posat en marxa BonpreuEsclat Energia, la comercialitzadora d’energia elèctrica de Bon Preu que fa arribar electricitat a les llars i empreses a unes tarifes molt competitives (bonpreuesclat.cat/es/energia).

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.