PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

angle-left Vés enrere

Nou supermercat Bonpreu a Barcelona

Nou supermercat Bonpreu a Barcelona

18/d’octubre/2018

 

  • L’establiment té una superfície de vendes de 1.734 m² i 37 places d’aparcament
  • Amb l’obertura del supermercat s’han creat 20 nous llocs de treball

 

Bon Preu ha inaugurat un nou supermercat Bonpreu al barri de Les Corts de Barcelona situat a la Gran Via de Carles III, 59-63. El nou establiment té una superfície de vendes de 1.734 m² i 37 places d’aparcament.

 

Bon Preu ha fet una inversió de 5 milions d’euros en la construcció del nou supermercat. L’equip de treballadors de l’establiment està format per 35 persones, de les quals 20 són noves contractacions, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació.

 

Amb aquesta obertura la cadena reforça la seva presència a Barcelona, i amb aquest nou establiment el Grup compta amb 33 supermercats Bonpreu i 1 hipermercat Esclat a la ciutat.

Bonpreu i Esclat aposten per una política comercial de proximitat i promouen el producte local de qualitat, fet que converteix el Grup en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

 

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

 

El nou supermercat de Barcelona s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

 

Totes les noves instal•lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

 

Més entrades de blogs

Nou etiquetatge dels carburants

Coneixeu el nou etiquetatge dels carburants? El 12 d’octubre va entrar en vigor el nou...

L’Èrica arriba a Vic amb la col•laboració de Bonpreu i Esclat

ÈRICA, el bus autònom de la gira catalana, fa l’última parada a Vic en el seu recorregut per...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.