PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

angle-left Vés enrere

Nou supermercat Bonpreu a Sant Fruitós de Bages

Nou supermercat Bonpreu a Sant Fruitós de Bages

18/de desembre/2019
  • L’establiment té una superfície de vendes de 1.300 m² i 67 places d’aparcament
  • Amb l’obertura del supermercat s’han creat 36 nous llocs de treball

 

Bon Preu ha obert un nou supermercat Bonpreu a Sant Fruitós de Bages, situat al carrer de Jaume Balmes, s/n cantonada carrer de Sallent. El nou establiment té una superfície de vendes de 1 .300  m ² i 6 7 places d’aparcament. S’ha realitzat una inversió de 6,2 milions d’euros en la construcció del nou supermercat i la durada de les obres ha estat de 7 mesos.

L’equip de treballadors està format per 36 persones, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació al territori.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, per una excel·lent atenció al client, els preus molt competitius i per un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

El nou establiment compta amb totes les seccions habituals on destaquen les de producte fresc i disposa del nou servei de forn de cocció de peix i marisc a la peixateria.

 

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

El nou supermercat de Sant Fruitós de Bages s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2  a l’atmosfera.

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

Més entrades de blogs

Nou supermercat Bonpreu a Viladecavalls

L’establiment té una superfície de vendes de 1.294m² i 69 places d’aparcament Amb...

Bon Preu obre el primer Esclat a Igualada

Bon Preu ha realitzat una inversió de 21 milions d’euros en la construcció del nou...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.