PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Nou supermercat Esclat a Granollers

20/de desembre/2019
  • L’establiment té una superfície de vendes 4.550 m², 433 places d’aparcament i ha suposat una inversió de 17 milions d’euros
  • Amb l’obertura del supermercat s’han creat 110 nous llocs de treball
  • També s’ha obert un punt de recollida de la compra online

 

Bon Preu ha obert el primer Esclat a Granollers situat al carrer de Roma, 3 (cantonada carrer de Lluís Companys). El nou establiment té una superfície de vendes de 4.550 m² i 433 places d’aparcament. També disposa d’un punt de recollida de la compra online, ubicat just al costat del supermercat.  

S’ha realitzat una inversió de 17 milions d’euros en la construcció de l’establiment i la durada de les obres ha estat d’11 mesos. L’equip de treballadors està format per 110 persones, el que representa el compromís del Grup amb el creixement i la generació d’ocupació al territori.

L’establiment compta amb totes les seccions habituals on destaquen les de producte fresc i compta amb novetats com l’espai de sushi, el ‘forn de cocció de peix i marisc’ a la peixateria, el taulell de ‘pizza al teu gust’ i el servei de creps a la fleca. També ofereix una àmplia oferta de productes per a la llar a la secció de basar i disposa de parafarmàcia.

El model comercial de Bonpreu i Esclat destaca per oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una excel·lent atenció al client, amb preus molt competitius i en un entorn de compra agradable i còmode. El Grup aposta per una política comercial de proximitat i promou el producte local de qualitat, fet que el converteix en el referent de productes de km 0 a Catalunya.

 

Nou punt de recollida de la compra online

Amb l’obertura del nou punt de recollida a l’Esclat de Granollers, BonpreuEsclat online continua reforçant el seu servei de venda d’alimentació per internet a la comarca. El servei online permet als clients del Vallès Oriental fer la compra a través del web i l’app de compra online i recollir-la amb el cotxe al punt de recollida de Lliçà del Vallès o al de Granollers; o bé rebre-la a casa a Granollers, Les Franqueses del Vallès i Canovelles.

Actualment el Grup ofereix el servei d’entrega a domicili de la compra online a Osona (Vic, Gurb, Calldetenes, Folgueroles i Sant Julià de Vilatorta); al Vallès Oriental (Granollers, Les Franqueses del Vallès i Canovelles); al Vallès Occidental ( Terrassa, Sabadell, Barbera i Sant Quirze del Vallès) i Girona (Girona, Salt, Vilablareix i Fornells de la Selva).

 

Aposta per la sostenibilitat i l’eficiència energètica

A finals de gener entrarà en funcionament a l’aparcament de l’establiment un punt de càrrega de vehicles elèctrics. En concret es disposarà de 5 punts de càrrega semi-ràpids que permetran carregar 10 vehicles simultàniament.  

El nou supermercat de Granollers s’ha construït de manera sostenible i ecoficient, per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2  a l’atmosfera.

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir al màxim el consum energètic amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. El Grup va ser dels primers a Catalunya en obtenir la certificació energètica “A” dels seus edificis, que concedeix la Generalitat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.