PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Nous serveis pels clients de Bonpreu i Esclat

29/d’agost/2019
  • Bonpreu i Esclat ofereix als seus establiments nous serveis com el forn de cocció de peix, el córner sushi, l’espai de pizza al teu gust i les electrolineres

 

D’acord a la seva vocació de servei al client, els supermercats Bonpreu i Esclat s’adapten als canvis en els hàbits de consum de la societat i amplien l’oferta de serveis als clients oferint novetats com el forn de cocció de peix i marisc, l’espai de córner sushi, l’espai de pizza al teu gust i les electrolineres per a vehicles elèctrics i híbrids endollables.

 

Els nous serveis volen donar resposta a les noves tendències de consum en alimentació amb una creixent demanda pels plats de fàcil consum; que permeten als clients estalviar temps, guanyar comoditat i a la vegada apostar per aliments saludables i de qualitat. Aquests són els nous serveis que els clients han acollit molt positivament:

  • Forn de cocció de peix i marisc: incorporat dins la secció de peixateria, el forn de cocció de peix permet als clients endur-se la seva compra de peix i marisc cuit amb l’acompanyament que desitgin. Els clients escullen el peix i el condiment (all, julivert, sal, pebre i/o oli) i en molt poc temps es poden endur el peix al punt, cuit al vapor i amb la màxima precisió. El servei està disponible a 12 establiments Esclat (Malla, Sant Feliu de Guíxols, Valls, Vic, Sant Celoni, Lloret de Mar, Girona, Manresa, Reus, Tarragona, Tàrrega i Sant Cugat) i a 6 Bonpreu (Barcelona Gran Via de Carles III, El Masnou, Vilanova del Vallès, Montmeló, Sant Boi de Llobregat i Sant Antoni de Vilamajor).

 

  • Espai de córner sushi: la creixent demanda del mercat pel sushi troba resposta en aquest espai amb més de 200 referències de sushi, on el client pot escollir entre un ampli assortit de safates i formats de sushi fresc del dia i amb personal que el prepara al moment. També s’ofereix el servei d’encàrrec, així com tots els productes per fer sushi a casa. El córner està disponible a 9 establiments Esclat (Malla, Lloret de Mar, Palafrugell, Sabadell, Manresa, Sant Cugat, Girona, Tarragona i Terrassa) .

 

  • Espai de pizza al teu gust: Ubicat al costat de la fleca, al taulell de pizza per endur els clients poden trobar pizzes fresques d’elaboració pròpia cuites al moment al forn d’una sola pedra. A més de les varietats disponibles, els clients poden escollir els ingredients per tenir una pizza feta al gust i endur-se-la cuita o per coure a casa. Aquest espai està disponible a 5 establiments Esclat (Malla, Girona, Sant Cugat, Lloret de Mar i Tarragona) i a 6 Bonpreu (Vic, El Masnou, Collbató i Barcelona -Sant Antoni Mª Claret, Pi i Margall i Gran Via Carles III-).

 

Els clients que disposen de vehicle elèctric o híbrid endollable, podran carregar-lo mentres fan la compra a les electrolineres disponibles als pàrquings de l’Esclat de Sant Cugat, Sant Joan Despí, Lloret de Mar i Girona.

 

Amb aquest ventall de nous serveis Bonpreu i Esclat reforça la seva aposta per la varietat, en línia amb el seu model comercial basat en oferir una àmplia varietat i qualitat dels productes, una atenció al client excel·lent, uns preus molt competitius i un entorn de compra agradable i còmode. Bonpreu i Esclat està estudiant la implementació d’aquests serveis a més establiments per tal de poder servir a més clients.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.