PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Obrim el primer Esclat a Manresa

14/de desembre/2016

L’hipermercat Esclat serà el sisè establiment del Grup Bon Preu al Bages

Avui dimarts 14 de desembre obre les portes al públic el nou hipermercat Esclat de Manresa, ubicat a la carretera de Vic cantonada carrer de Castellgalí de la població manresana. És el primer hipermercat Esclat a Manresa i el segon establiment del Grup Bon Preu en aquesta localitat, on ja hi havia un supermercat Bonpreu al barri Font dels Capellans. Aquest Esclat és el 46è a tot Catalunya del Grup.

L’Esclat de Manresa ha suposat una inversió de 9,6 milions d'euros i les obres s’han dut a terme en 7 mesos. Establiment té una superfície de 2.400 m2 i disposa de 250 places d’aparcament, repartides en dues plantes, perquè els clients puguin fer la compra còmodament.

L’Esclat de Manresa disposa d’una àmplia oferta de productes frescos de la màxima qualitat. Així com també una gran varietat de productes de les millors marques. A la secció de basar, es pot trobar una gran selecció de jocs i joguines per a la campanya de Nadal.  

L’horari d’atenció al públic és de dilluns a dissabte de 9 a 21 hores. L’edifici d’aquest nou establiment és ecoeficient, s’ha construït assegurant-ne un bon aïllament per evitar pèrdues tèrmiques i amb un sistema d'il·luminació de darrera generació per reduir el consum energètic.

Per al nou Esclat de Manresa, s’han contractat 76 persones amb contracte indefinit que formaran l’equip de l’establiment. A banda hi haurà un reforç de 10 persones amb contracte temporal.

Amb la inauguració d'aquest nou Esclat al Bages, el Grup Bon Preu donem feina a 5.888 persones i tenim 211 establiments repartits per tot Catalunya: 122 supermercats Bonpreu, 46 hipermercats Esclat, 3 iquodrive (centres de recollida de compra per Internet) i 40 benzineres EsclatOil.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.