PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Observatori Bonpreu i Esclat del consum alimentari a Catalunya

21/de juliol/2017

L’Observatori Bonpreu i Esclat del consum alimentari a Catalunya és una iniciativa per mitjà de la qual des de Bon Preu hem volgut contribuir a la creació i difusió de coneixement sobre les tendències del consum i els nous hàbits alimentaris de la població catalana.

Aquest informe ha estat realitzat pel Dr. Josep Oliver Alonso, Catedràtic emèrit d’Economia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona, i els economistes Ramon Roig i Solé i Xavier Segura Porta.

L’Observatori pretén, doncs, aportar a la societat dades contrastades d’un sector altament competitiu, que representa, per darrera de l’habitatge,  el segon concepte de despesa en les llars de Catalunya.

Al dossier de premsa podreu accedir a tota la informació detallada:

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.