PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

El nou Esclat de Lloret de Mar, al centre comercial més gran de Lloret

07/de juny/2017
  • Serà l’establiment amb la superfície comercial més gran de Lloret de Mar
  • L’obertura de l’hipermercat generarà al voltant d’uns 100 llocs de treball a la localitat
  • El Grup invertirà 12 milions d’euros en el nou hipermercat
  • També s’acabarà d’executar el Pla parcial de Sant Quirze, amb diversos equipaments municipals

La setmana passada es varen iniciar les obres de construcció del nou Esclat de Lloret de Mar, que es convertirà en el primer hipermercat del Grup Bon Preu al municipi i també en el més gran. Està previst que les obres durin 18 mesos, de manera que estarà enllestit cap a finals de 2018. Amb l’obertura d’aquest hipermercat, que estarà situat a l’avinguda de les Alegries, s/n, just a l’entrada del municipi per la carretera de Vidreres C-63 o per l’autopista C-32, es generaran aproximadament un centenar de llocs de treball a la localitat. El Grup Bon Preu invertirà 12 milions d’euros en la construcció del nou establiment.

L’hipermercat es trobarà a dintre d’un centre comercial amb un total de 19.281 m² repartits en dues plantes. A la planta baixa s’hi ubicarà el nou Esclat, amb una superfície comercial de 5.000 m² i 500 m² de magatzems i oficines. A més, disposarà d’un total de 1.100 places d’aparcament, de les quals 650 seran cobertes. Pel que fa als metres comercials restants, els ocuparan altres operadors de diferents sectors.

Totes les noves instal·lacions del Grup Bon Preu estan pensades per reduir el consum energètic al màxim amb un sistema de gestió que les regula de manera eficient. D’aquesta manera, com tots els Esclat que s'han construït en els darrers anys, el hipermercat Esclat de Lloret de Mar també es construirà seguint polítiques que vetllen per aconseguir la màxima eficiència energètica i preservar el medi ambient. En aquest sentit, el Grup va ser dels primers a Catalunya en rebre la certificació energètica “A”, que concedeix la Generalitat de Catalunya, per la màxima eficiència a nivell energètic dels edificis. Això suposa que esdevingui l'hipermecat energèticament més eficient de Catalunya.

Apostant per la protecció i la conservació del medi ambient, es construirà l’edifici de Lloret de Mar de manera sostenible i ecoficient per tal que permeti estalviar el 35% del consum d’energia habitual d’un local comercial d’aquestes característiques i reduir un 40% les emissions de CO2 a l’atmosfera.

Des del Grup s’està treballant per tal que el nou hipermercat estigui en funcionament el més ràpid possible, perquè volem continuar sent la millor cadena de supermercats. “L’obertura d’aquest Esclat al municipi de La Selva representa la continuïtat del Grup en l’aposta pel creixement i per la generació de llocs de treball al municipi”, ha explicat Robert Torres, Cap del Departament de Persones del Grup. De les 300 persones que podran treballar al nou centre comercial, un centenar correspondran a l'hipermercat Esclat. Així mateix, es prioritzaran les persones de Lloret de Mar i la comarca per ocupar diferents llocs de treball: a la secció de carnisseria, peixateria, xarcuteria, caps de torn, etc. que seran seleccionades durant els propers mesos i comptaran amb contracte indefinit i altres beneficis addicionals.

A la comarca de La Selva, el Grup Bon Preu ja compta amb 7 establiments; concretament a Lloret de Mar hi ha dos supermercats Bonpreu. En declaracions del Director Comercial del Grup Bon Preu, Antoni Amblàs: "Oferim als nostres clients una àmplia varietat de productes amb els millors preus, de qualitat garantida i amb productes de proximitat i ecològics". Actualment, el Grup ja compta amb 212 establiments repartits per tot Catalunya: 122 supermercats Bonpreu, 47 hipermercats Esclat, 3 Iquodrive i 40 benzineres EsclatOil.

A banda de la construcció d’aquesta zona comercial, també s’acabarà d’executar el conveni urbanístic del Pla parcial de Sant Quirze que incloïa obres ja executades com la construcció de la rotonda de l’avinguda de les Alegries, la rotonda del cementiri municipal, la urbanització amb vials per a cotxes i vianants de davant de l’Oficina de Turisme Central i la urbanització, també amb vials per a cotxes i vianants, dels accessos a urbanització de Puigventós i que s’acabarà ara amb la urbanització de l’entorn de Puigventós, conegut també com el barri de la Càndida. També s’adequarà l’espai destinat a futur equipament escolar i un parc infantil així com l’accés al Turó d’en Buc amb una passera.

En paraules del regidor d’Urbanisme, Joan Bernat: “S’acabaran les obres d’urbanització, la creació d’espais verds, zones infantils i l’espai per a un futur equipament escolar; per tant, una millora per als veïns d’aquestes zones i per a Lloret, que veurà com s’ha dignificat i posat en valor una de les principals entrades a Lloret de Mar.”

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.