PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Signat l’acord definitiu de Bon Preu

29/de juliol/2019

 

Al llarg del dia d’avui, s’ha procedit a formalitzar l’acord de compra-venda per part de Bon Preu Holding a Espai d’Inversions del 50% de les accions del Grup Bon Preu.

Amb aquesta transacció es fa efectiu el preacord tancat entre les parts el passat dia 10 de juliol que es perfeccionarà progressivament en els propers temps.

Aquest acord acaba un conflicte que feia molts anys que durava i és una excel·lent notícia perquè posa fi a la incertesa i preocupació que fins ara tenien totes les parts afectades. Les dues parts valoren com a molt satisfactori aquest acord que permet consolidarl’accionariat i continuar l’exitós creixement i expansió que el del Grup ha experimentat històricament.

En aquest llarg i complex procés Baloo d’Inversions ha estat assessorat per RCD encapçalat per l’Adolf Rousaud i Espai d’Inversions per Crowe Howard encapçalat per en Gerardo Roca.

En el que resta d’exercici el grup preveu obrir els supermercats Bonpreu del carrer Urgellde Barcelona, el de Viladecavalls, St. Fruitós de Bages, els Esclat de Granollers, Manlleu, Igualada i els centres de recollida de compra Online de St. Cugat de Vallès, Igualada, Valls i Granollers, així com el servei a domicili a l’àrea del Gironès i de Sabadell.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.