PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

TEB Fundació rep 36.128€ gràcies a les aportacions dels clients de Bonpreu i Esclat

14/de juny/2024
  • La recaptació s’ha portat a terme a través de l’Arrodoniment Solidari als establiments del Grup Bon Preu durant el mes de maig i s’han realitzat 238.705 donacions en total.
  • L’import va destinat a TEB Fundació, que treballa per millorar les oportunitats d’inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual posant al seu abast els recursos necessaris per facilitar el seu procés.
  • Aquest mes de juny les donacions aniran destinades a la Fundació CRAM, una entitat dedicada a la protecció del medi marí i de les espècies que l’habiten.
  • Des de febrer de 2019, s’han realitzat més de 19 milions de donacions i s’han aconseguit més de 3,4 milions d’euros a través d’aquesta iniciativa solidària.

 

Les Masies de Voltregà, a 14 de juny de 2024.

El mes de maig els clients de Bonpreu i Esclat van realitzar 238.705 donacions que han fet possible aconseguir 36.128 € d’import net per a TEB Fundació, a través de l’Arrodoniment Solidari, una eina desenvolupada per Worldcoo.

L’import va destinat a TEB Fundació, que treballa per millorar les oportunitats d’inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual posant al seu abast els recursos necessaris per facilitar el seu procés. Promou la col·laboració amb el teixit empresarial, generant oportunitats de contractació i augmentant el coneixement del col·lectiu de les persones amb discapacitat.

L’aportació a aquesta causa ha estat possible gràcies a tots/es els clients/es que en efectuar el pagament de la seva compra a Bonpreu i Esclat amb targeta bancària, han arrodonit l’import final i han decidit, voluntàriament, fer aquesta donació.

Aquest mes juny les donacions aniran destinades a la Fundació CRAM, una entitat dedicada a la protecció del medi marí i de les espècies que l’habiten. El projecte en concret al qual van destinades les donacions té per objectius, per una banda, rescatar els animals amenaçats per a recuperar-los i reintroduir-los en el seu hàbitat el més aviat possible i, per l’altra, sensibilitzar i educar sobre el medi ambient als diferents nivells escolars i la població en general.

La beneficiària serà la fauna marina amenaçada, que podrà ser rescatada i rebre assistència.

Bon Preu i l’Arrodoniment Solidari

Els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen a tots els clients que paguin amb targeta bancària la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i fer una microdonació a una causa social.

Des de la posada en marxa de l’Arrodoniment Solidari, el febrer de 2019, ja s’han fet més de 19 milions de donacions i s’han aconseguit més de 3,4 milions d’euros a través de les col·laboracions amb diferents entitats com Amics de la Bressola, Oxfam Intermón, Street Child, Vall d’Hebron Institut de Recerca, Projecte Home Catalunya, Fundació Pau Costa, Fundació Enllaç, Fundació Althaia, Fundació Vicki Bernadet, Fundació Roure i IDIBELL, entre d’altres.

Bon Preu treballa aquesta iniciativa solidària en col·laboració amb Worldcoo, que desenvolupa i implementa canals de recaptació solidària. A través de la pàgina web https://bonpreu.worldcoo.com/ca/ es pot fer el seguiment de l’estat dels projectes.

Sobre Worldcoo

Worldcoo és una empresa social que ajuda a les ONG a trobar els recursos econòmics necessaris per impulsar els seus projectes socials i de cooperació arreu del món. A través de l’Arrodoniment Solidari, els comerços poden oferir als seus clients la possibilitat d’arrodonir l’import final de la seva compra i donar cèntims a una causa social sempre que paguin amb targeta.

Des de la seva creació, ha finançat més de 800 projectes gràcies a les més de setanta tres milions de donacions que s’han realitzat des de 36 països diferents. Worldcoo forma part del moviment B Corp Horizon 2020. Més informació: https://www.worldcoo.com.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.