PREMSA_TITOL_PAGINA

PREMSA

Segueix l'actualitat dels supermercats Bonpreu i Esclat a través de la secció de premsa

null

Blocs (Premsa)

Una poma per la vida, més sostenible i propera que mai

03/d’octubre/2019
  • Per primer cop, la Fundació Esclerosi Múltiple i Bonpreu i Esclat col·laboren junts en la 12a edició d’aquesta campanya solidària que té com a objectiu sensibilitzar la població sobre l’esclerosi múltiple
  • Aquest any, s’ha apostat per pomes de proximitat de les comarques de Lleida i de Girona
  • Una altra novetat és que les pomes estan pensades per regalar i personalitzar amb quatre divertits missatges a triar i s’entregaran en bosses de paper
  • El presentador de televisió Quim Masferrer, la periodista Xantal Llavina, l’actriu Lloll Bertran i el Mag Lari apadrinen la iniciativa

 

Barcelona, 3 d’octubre de 2019.- La Fundació Esclerosi Múltiple i Bonpreu i Esclat col·laboren junts per primer cop en l’organització de la 12a edició de la campanya solidària Una poma per la vida , una iniciativa que té com a objectiu sensibilitzar l’opinió pública respecte l’esclerosi múltiple (EM), una malaltia neurodegenerativa amb la que conviuen prop de 9.000 persones a Catalunya.

La campanya es portarà a terme els propers 25 i 26 d’octubre als supermercats Bonpreu i Esclat. Com a novetat d’aquest any, les pomes solidàries provindran de les comarques de Lleida i de Girona, en una aposta pel producte de proximitat i de qualitat, que contribueix a protegir l’economia local i el medi ambient. A més, l’embolcall on anirà la poma és de paper.

Una altra novetat respecte edicions anteriors és que les pomes estan especialment pensades per regalar, ja que inclouen quatre divertits missatges a triar: “Aquesta poma té cor i és per a tu”,  “Ets la pera... però et regalo una poma”, “Havia pensat en regalar-te una cosa sana... I he descartat l’enciam”, “La temptació no és la poma, ets tu!”. D’aquesta manera, amb la compra de pomes solidàries, a banda de contribuir a una bona causa, també es promouen hàbits saludables. Diverses cares conegudes com el presentador de televisió Quim Masferrer, la periodista Xantal Llavina, l’actriu Lloll Bertran i el Mag Lari apadrinen aquest any la iniciativa.

Voluntaris d’arreu del territori català animaran a la gent a comprar i regalar pomes a 1,5€ als supermercats Bonpreu i Esclat. Com cada any, també es podran comprar pomes virtuals a la web de la Fundació Esclerosi Múltiple (unapomaperlavida.cat).

La recaptació de totes les pomes venudes es destinarà íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple, que treballarà per promoure iniciatives per acompanyar les persones amb EM des del moment del diagnòstic i oferir els serveis necessaris en funció de l’evolució de la malaltia: neurorehabilitació, intermediació laboral o suport psicològic.

Què és l’esclerosi múltiple?

L'esclerosi múltiple és una malaltia neurològica crònica del sistema nerviós central que afecta el cervell i la medul·la espinal. No és hereditària, ni contagiosa ni mortal, però no té cura i avui dia és la segona causa de discapacitat neurològica en adults joves, és a dir, en persones entre els 20 i 40 anys, afectant sobretot les dones. Té múltiples manifestacions i es pot presentar de manera diferent en cada persona. Prop de 55.000 persones conviuen amb la malaltia a l’Estat Espanyol, unes 9.000 a Catalunya.

 

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.