An error has occurred trying calling the Sabadell service, please contact the administrator.

 

 

Ara, molts més avantatges

 

 • interactive connection  Acumula el 0,5% de les compres realitzades fora dels nostres establiments a la Targeta Client de Bonpreu-Esclat.1
 • interactive connection  Gratuïta, sense despeses d'emissió ni de manteniment.
 • interactive connection  Pagament flexible: tu tries la modalitat de pagament2.
 • interactive connection  Pots treure fins a 100 € en efectiu a les caixes dels nostres establiments3.
 • interactive connection  Comparteix beneficis: pots compartir amb fins a 4 familiars directes els mateixos avantatges4.
 • interactive connection  Gestió en línia: podràs fer totes les gestions de la Targeta Pay aquí.
 • interactive connection  Límit de 50€ per compres en contactless.
 • interactive connection  Vàlida per comprar a milers d'establiments a tot el món i per a compres segures per Internet.
 • interactive connection  Afegeix-la al teu mòbil. Podràs pagar còmodament a través d’Apple Pay i Samsung Pay.
 • interactive connection  Targeta segura amb alertes SMS per a compres de més de 150€, assegurança d’accidents de viatge gratuïta i assegurança opcional de pagament en cas d'atur, ús fraudulent i altres imprevistos5.
 • interactive connection  Sense canviar d’entitat bancària: domiciliaràs els teus rebuts al teu compte bancari habitual.

 

 
 
Sol·licita-la
 
ara!
interactive connection Online, fent click aquí 
interactive connection A qualsevol Bonpreu o Esclat
interactive connection Trucant al 93 151 43 43 de dilluns                    a dissabte de 10 a 21 h
interactive connection Amb l'app mòbil BonpreuEsclat
 


Tu tries com pagues les compres

En el moment de pagar a caixa, podràs triar una de les següents opcions:

 • Pagament immediat: el càrrec s´efectuarà en el teu compte habitual en un màxim de tres dies feiners.2

 • A 3 mesos sense interessos (TAE 0%): si l’import de la teva compra és igual o superior a 60 €, podràs ajornar el pagament 3 mesos sense interessos .2

 • A 6 mesos sense interessos (TAE 0%): si l’import de la teva compra és igual o superior a 120 €, podràs ajornar el pagament fins a 6 mesos sense interessos.2

 • Pagament habitual: s’efectuarà segons la forma de pagament habitual que triïs per a la resta de compres amb la teva Targeta:

           - Quota fixa revolving. independentment del que hagis gastat, pagaràs la quota que hagis triat: mínim 20€ o 3% del saldo disposat, l'import més alt dels dos (TAE 19,56%)2.

           - Total al mes següent. el total del que hagis gastat en el període es carregarà en el teu compte el primer dia del mes següent o el dia que tu triïs.2

Si compres en altres establiments:

 • Pagament habitual: per a les compres fora de Bonpreu i Esclat, s’efectuarà segons la forma habitual que hagis triat.2

 

 

Targeta gestionada per Sabadell Consumer Finance, S.A.U., i subjecta a la seva aprovació.

1 Acumulareu mensualment el 0,5 % de les compres que realitzeu fora de Bonpreu i Esclat, independentment de la modalitat de pagament que hàgiu escollit a la Targeta Pay. Queden exclosos els pagaments realitzats a (i) entitats financeres; (ii) serveis financers, ja siguin disposicions telefòniques o en caixers o bé l’ús de la Targeta en qualsevol activitat relacionada; (iii) pagaments de tributs o multes i (iv) pagaments de qualsevol tipus de servei o activitat relacionats amb el joc o les apostes. L’import que resulti d’aplicar el 0,5% es sumarà a l’habitual de l’1% ofert per Bonpreu amb la Targeta Client de Bonpreu i Esclat. L'import acumulat el podreu utilitzar per pagar les properes compres a Bonpreu i Esclat (consulteu les condicions de la Targeta Client a www.bonpreuesclat.cat).

2 Modalitats de pagament:

 • Pagament immediat: el càrrec s'efectuarà en el teu compte habitual en un màxim de tres dies laborables. L'import de la compra es descomptarà al moment del límit de crèdit, el qual serà restablert el dia 1 de cada mes (o data de pagament establerta a la Targeta).
 • A 3 o 6 mesos sense interessos: en 3 mesos sense interessos per a compres superiors a 60 €. Exemple calculat per a una operació de 60 €, TIN 0% TAE 0%: 3 quotes mensuals de 20 €. Import total degut 60 €. Cost total del crèdit 0 €. En 6 mesos sense interessos per a compres superiors a 120 €. Exemple calculat per a una operació de 120 €, TIN 0% TAE 0%: 6 quotes mensuals de 20 €. Import total degut 120 €. Cost total del crèdit 0 €.

Pagament habitual. S'efectuarà segons la forma de pagament habitual que triïs per a la resta de compres amb la teva Targeta:

 • Total al mes següent: el total que hagis gastat en el període es carregarà en el teu compte el primer dia del mes següent o el dia que tu triïs.
 • Quota fixa revolving: independentment del que hagis gastat, pagaràs la quota que hagis triat: mínim 20 € o 3% del saldo disposat, l'import més alt dels dos (excloses les compres ajornades). Exemple representatiu: per a un suposat import disposat de 1.500 € a pagar en 48 quotes mensuals de 44,07 €, amb un tipus d'interès nominal del 18,00% anual (TAE 19,56%), l'import total degut serà de 2.115,36 €. Els interessos i cost total del crèdit seran de 615,36 €, calculats sobre la base del sistema d'amortització francès. El període de facturació va del dia 23 d'un mes al dia 22 del mes següent.

3 L'import a retirar ha de ser d'un mínim de 20 € i un màxim de 100 € per transacció i en múltiples de 20 €. Servei de retirada d'efectiu subjecte a l'import disponible en el crèdit de la targeta i després d'haver fet una compra en els establiments Bonpreu i Esclat (sense import mínim).

4 Podràs triar com a beneficiari a qualsevol familiar directe que comparteixi amb tu el límit de crèdit disponible de la teva Targeta Pay. El titular del contracte serà el responsable dels pagaments. Podrà tenir simultàniament un màxim de 4 beneficiaris actius.

5 Consulta les cobertures de l'Assegurança d'accidents de viatge inclòs amb la Targeta Bonpreu-Esclat Pay. La pòlissa d'assegurança de Protecció de Pagaments està subscrita per MetLife Europe d.a.c. Sucursal a Espanya, amb NIF W-0072536-F, i MetLife Europe Insurance d.a.c. Sucursal a Espanya, amb NIF W-0072537-D, com a companyies asseguradores, amb dues amb domicili a Madrid, en Av. dels Toreros nº 3, amb claus d'entitat en la Direcció general d'Assegurances i Fons de Pensions nº I-0208 i I-0209, respectivament. La pòlissa està intervinguda per Sabadell Consumer com a operador de bancassegurança exclusiu, amb NIF A63574719 i domicili social a 08201 Sabadell, Pl. Catalunya, 1 i clau d'inscripció número C0557A63574719 del Registre d'Agents d'Assegurances Exclusives de la Direcció general d'Assegurances i distribuïda en el marc del contracte de distribució per cessió de les seves xarxes subscrit entre MetLife Europe d.a.c. Sucursal a Espanya i MetLife Europe Insurance d.a.c. Sucursal a Espanya i BanSabadell Assegurances Generals, S. A. d'Assegurances i Reassegurances. Assegurança per protegir els pagaments i les compres que faci amb la Targeta Bonpreu-Esclat Pay des de només 0,6% de l'import disposat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.