An error has occurred trying calling the Sabadell service, please contact the administrator.

Ara, molts més avantatges

 

 • interactive connection  Nou límit de 50€ pel contactless.
 • interactive connection  Acumula a la targeta client de Bonpreu-Esclat el 0,5% de les compres realitzades fora dels nostres establiments.*
 • interactive connection  Sense despeses d’emissió ni de manteniment.
 • interactive connection  Pagament flexible: tu tries la modalitat de pagament.
 • interactive connection  Pots treure fins a 100 € en efectiu a les caixes dels nostres establiments.
 • interactive connection  Comparteix beneficis: pots sol·licitar fins a 4 beneficiaris que gaudiran dels mateixos avantatges.
 • interactive connection  Sense canviar d’entitat bancària: domiciliaràs els teus rebuts al teu compte bancari habitual.
 • interactive connection  Gestió online: podràs fer totes les gestions de la Targeta Pay aquí.
 • interactive connection  Vàlida per comprar a tot el món i permet realitzar compres segures per Internet.
 • interactive connection  I ara també pots pagar les teves compres amb Apple Pay i Samsung Pay.
 • interactive connection  Targeta segura amb alertes SMS per a compres de més de 150 €, assegurança d’accidents de viatge gratuïta i assegurança opcional de pagament** en cas d'atur, ús fraudulent i altres imprevistos.

 

 
 
Sol·licita-la
 
ara!
interactive connection Online, fent click aquí 
interactive connection A qualsevol Bonpreu o Esclat
interactive connection Trucant al 93 151 43 43 de dilluns                    a dissabte de 10 a 21 h
interactive connection Amb l'app mòbil BonpreuEsclat
 


Tu tries com pagues les compres

Si compres a Bonpreu i Esclat:

 • Pagament immediat
  El càrrec s´efectuarà en el teu compte habitual en un màxim de tres dies feiners.1
 • Paga el mes següent
  El càrrec s'efectuarà en el teu compte habitual el primer dia del mes o el dia que tu triïs.2
 • 3 mesos sense interessos (TIN 0%, TAE 0%)
  Si l’import de la teva compra és igual o superior a 60 €, podràs ajornar el pagament 3 mesos sense interessos .3
 • 6 mesos sense interessos (TIN 0%, TAE 0%)
  Si l’import de la teva compra és igual o superior a 120 €, podràs ajornar el pagament fins a 6 mesos sense interessos.3
 • Pagament habitual
  S’efectuarà segons la forma de pagament habitual que triïs per a la resta de compres amb la teva Targeta:4
           - Quota fixa. Tria una quota (20 €, 80 €, 200 € o l'import que desitgis) i cada mes paga el mateix (TIN 18%, TAE 19,56%).
           - Total al mes següent. El total del que hagis gastat en el període es carregarà en el teu compte el primer dia del mes següent o el dia que tu triïs.2

Si compres en altres establiments:

 • Pagament habitual
  Per a les compres fora de Bonpreu i Esclat, s’efectuarà segons la forma habitual que hagis triat.4

*Acumulareu mensualment el 0,5 % de les compres que realitzeu fora de Bonpreu i Esclat, independentment de la modalitat de pagament que hàgiu escollit a la Targeta Pay. Queden exclosos els pagaments realitzats a (i) entitats financeres; (ii) serveis financers, ja siguin disposicions telefòniques o en caixers o bé l’ús de la Targeta en qualsevol activitat relacionada; (iii) pagaments de tributs o multes i (iv) pagaments de qualsevol tipus de servei o activitat relacionats amb el joc o les apostes. L’import que resulti d’aplicar el 0,5% es sumarà a l’habitual de l’1% ofert per Bonpreu amb la Targeta Client de Bonpreu i Esclat. L'import acumulat el podreu utilitzar per pagar les properes compres a Bonpreu i Esclat (consulteu les condicions de la Targeta Client a www.bonpreuesclat.cat).

** La pòlissa d'assegurança de Protecció de Pagaments està subscrita per MetLife Europe d.a.c. Sucursal a Espanya, amb NIF W-0072536-F, i MetLife Europe Insurance d.a.c. Sucursal a Espanya, amb NIF W-0072537-D, com a companyies asseguradores, amb dues amb domicili a Madrid, en Av. dels Toreros nº 3, amb claus d'entitat en la Direcció general d'Assegurances i Fons de Pensions nº I-0208 i I-0209, respectivament. La pòlissa està intervinguda per Sabadell Consumer com a operador de bancassegurança exclusiu, amb NIF A63574719 i domicili social a 08201 Sabadell, Pl. Catalunya, 1 i clau d'inscripció número C0557A63574719 del Registre d'Agents d'Assegurances Exclusives de la Direcció general d'Assegurances i distribuïda en el marc del contracte de distribució per cessió de les seves xarxes subscrit entre MetLife Europe d.a.c. Sucursal a Espanya i MetLife Europe Insurance d.a.c. Sucursal a Espanya i BanSabadell Assegurances Generals, S. A. d'Assegurances i Reassegurances. Assegurança per protegir els pagaments i les compres que faci amb la Targeta Bonpreu-Esclat Pay des de només 0,6% de l'import disposat.

Targeta gestionada per Sabadell Consumer Finance, S.A.U., i subjecta a la seva aprovació. 1. Pagament immediat: el càrrec s’efectuarà en el teu compte habitual en un màxim de tres dies feiners. L’import de la compra es descomptarà al moment del límit de crèdit, el qual serà restablert el dia 1 de cada mes (o data de pagament establerta a la Targeta). 2. Paga el mes següent: en el moment de pagar a caixa, podràs escollir que una compra puntual sigui amb càrrec al mes següent. El càrrec s’efectuarà en el teu compte habitual el primer dia del mes, o el dia que tinguis escollit perquè et girem els rebuts. 3. Paga sense interessos: en el moment de pagar a caixa, podràs escollir si vols ajornar una compra puntual. Exemple representatiu per a 3 mesos amb import mínim de compra de 60 € o per a 6 mesos amb import mínim de compra de 120 €. Exemple: per a una compra de 120 € s’abonaran 6 quotes de 20 €. Import total que es deu: 120 € (TIN 0%, TAE 0%). La quota resultant se sumarà a l’habitual que triïs per a la resta de compres. 4. Pagament habitual. Quota fixa: mínim, 20 € o 3% del saldo disposat, l’import més gran dels dos (excloses les compres ajornades). Exemple representatiu: per a un suposat import disposat de 300 € a pagar en 12 quotes mensuals de 27,50 €, amb un tipus d’interès nominal del 18,00 % anual (19,56 % TAE), l’import total que es deurà serà de 330,05 €. Mes següent: pagaràs l'import total del que hagis comprat durant el període (TIN 0%, TAE 0%). El període de facturació va del 23 d'un mes al 22 del mes següent. 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.