Responsive Image

La targeta pensada per a tu!

Responsive Image

Acumula diners fora dels nostres establiments

Responsive Image

Retira diners en efectiu 

Responsive Image

Fracciona les compres

Responsive Image

Totalment gratuïta


Ara, molts més avantatges!

Icon Image

Comparteix beneficis

Pots compartir amb fins a 4 familiars directes els mateixos avantatges (4).

Icon Image

Gestió en línia

Pots fer totes les gestions de la Targeta Pay aquí.

Icon Image

Contactless

Límit de 50€ per compres en contactless.

Icon Image

Compra arreu del món

La Targeta Pay és valida per comprar a milers d'establiments a tot el món i per a compres segures per Internet.

Icon Image

Paga des del mòbil

Pots afegir la targeta al mòbil i pagar còmodament a través d'Apple Pay i Samsung Pay.

Icon Image

Seguretat

Targeta segura amb alertes SMS per a compres de més de 150€, assegurança d'accidents de viatge gratuïta i assegurança opcional de pagament en cas d'atur, ús fraudulent i altres imprevistos. (5)


Tu tries com pagues les compres

Pagament immediat

Amb el pagament immediat, el càrrec s'efectuarà en el teu compte habitual en un màxim de tres dies laborables. L'import de la compra es descomptarà al moment del límit de crèdit, el qual serà restablert el dia 1 de cada mes (o data de pagament establerta a la Targeta. Forma de pagament disponible als establiments Bonpreu i Esclat. No disponible a Esclatoil ni BonpreuEsclat online.

Pagament a 3 mesos

A 3 mesos sense interessos (TAE 0%). Si l'import de la teva compra és igual o superior a 60€, podràs ajornar el pagament a 3 mesos sense interessos. Forma de pagament disponible als establiments Bonpreu i Esclat. No disponible a Esclatoil ni BonpreuEsclat online.

Exemple calculat per a una operació de 60 €, TIN 0% TAE 0%: 3 quotes mensuals de 20 €. Import total degut 60 €.
Cost total del crèdit 0 €
.

Pagament a 6 mesos

A 6 mesos sense interessos (TAE 0%). Si l'import de la teva compra és igual o superior a 120€, podràs ajornar el pagament fins a 6 mesos sense interessos. Forma de pagament disponible als establiments Bonpreu i Esclat. No disponible a Esclatoil ni BonpreuEsclat online.

Exemple calculat per a una operació de 120 €, TIN 0% TAE 0%: 6 quotes mensuals de 20 €. Import total degut 120 €.
Cost total del crèdit 0 €.

Pagament habitual

 S'efectuarà segons la forma de pagament habitual que triïs per a la resta de compres amb la teva Targeta:

  • Total al mes següent: el total que hagis gastat en el període es carregarà en el teu compte el primer dia del mes següent o el dia que tu triïs.

  • Quota fixa revolving: independentment del que hagis gastat, pagaràs la quota que hagis triat: mínim 20 € o 3% del saldo disposat, l'import més alt dels dos (excloses les compres ajornades). Exemple representatiu: per a un suposat import disposat de 1.500 € a pagar en 48 quotes mensuals de 44,07 €, amb un tipus d'interès nominal del 18,00% anual (TAE 19,56%), l'import total degut serà de 2.115,36 €. Els interessos i cost total del crèdit seran de 615,36 €, calculats sobre la base del sistema d'amortització francès. El període de facturació va del dia 23 d'un mes al dia 22 del mes següent.

Responsive Image
Targeta gestionada per Sabadell Consumer Finance, S.A.U., i subjecta a la seva aprovació.

(4) Podràs triar com a beneficiari a qualsevol familiar directe que comparteixi amb tu el límit de crèdit disponible de la teva Targeta Pay. El titular del contracte serà el responsable dels pagaments. Podrà tenir simultàniament un màxim de 4 beneficiaris actius.

(5) Consulta les cobertures de l'Assegurança d'accidents de viatge inclòs amb la Targeta Bonpreu-Esclat Pay. La pòlissa d'assegurança de Protecció de Pagaments està subscrita per MetLife Europe d.a.c. Sucursal a Espanya, amb NIF W-0072536-F, i MetLife Europe Insurance d.a.c. Sucursal a Espanya, amb NIF W-0072537-D, com a companyies asseguradores, amb dues amb domicili a Madrid, en Av. dels Toreros nº 3, amb claus d'entitat en la Direcció general d'Assegurances i Fons de Pensions nº I-0208 i I-0209, respectivament. La pòlissa està intervinguda per Sabadell Consumer com a operador de bancassegurança exclusiu, amb NIF A63574719 i domicili social a 08201 Sabadell, Pl. Catalunya, 1 i clau d'inscripció número C0557A63574719 del Registre d'Agents d'Assegurances Exclusives de la Direcció general d'Assegurances i distribuïda en el marc del contracte de distribució per cessió de les seves xarxes subscrit entre MetLife Europe d.a.c. Sucursal a Espanya i MetLife Europe Insurance d.a.c. Sucursal a Espanya i BanSabadell Assegurances Generals, S. A. d'Assegurances i Reassegurances. Assegurança per protegir els pagaments i les compres que faci amb la Targeta Bonpreu-Esclat Pay des de només 0,6% de l'import disposat.
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.