BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

null

Blocs

Flors de carbassó en tempura farcides de formatge blau

Recepta realitzada i gravada pels i les alumnes del CFGM del Pack de Cuina i Pastisseria de l'Escola d'Hostaleria d'Osona.

17/de setembre/2021

Ingredients (per a 4 persones):
18 flors de carbassó
220 ml d’aigua
140 g de farina
1 rovell d’ou
1 kg de glaçons
2 g sal
400 ml oli d'oliva
100 g formatge blau

Preparació:

  1. Renta les flors amb aigua i eixuga-les.
  2. Treu els pistils de les flors amb les pinces.
  3. Talla el formatge blau a daus i farceix les flors amb el formatge.
  4. Refreda un bol amb aigua i gel.
  5. Barreja l’aigua, el glaçó, el rovell i la sal amb bastonets. Afegeix la farina tamisant-la i remena la tempura.
  6. Banya les flors de carbassó amb la tempura i fregeix-les a 180ºC fins que quedin cruixents.
  7. Emplata les flors i acompanya-les amb salsa romesco.


 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.