BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Cruixent de plàtan

  Recepta de cruixent de plàtan, ingredients per a 4 persones: 6 fulls de pasta brick ...

Conill a la cassola amb cervesa

Recepta de conill a la cassola amb cervesa, ingredients per a 4 persones: 1 conill a...

Vida sense gluten

Cada vegada és més fàcil mantenir una dieta lliure de gluten, existeixen moltes alternatives per...

Rotlles de llenguado farcits de gamba llagostinera

Recepta de rotlles de llenguado farcits de gamba llagostinera, ingredients per a 4 persones: ...

Aprenem a fer servir el forn

S’apropen les festes i els àpats de Nadal. Descobreix totes les opcions que t’ofereix la cuina al...

Paté de llenties vermelles amb sardines

Recepta de paté de llenties vermelles amb sardines, ingredients per a 4 persones: 1 ceba...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.