BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Galetes de col kale i coco

24/de febrer/2021

Ingredients per a 4 persones:
150 g de panela
180 g de farina
100 g de coco ratllat
50 g de gotes de xocolata
100 g de mantega
75 g de fulles de kale
2 ous
2 culleradetes de llevat
un pessic de sal
la polpa d’1 beina de vainilla

 

Preparació:

  1. Renta bé les fulles de kale, descartant-ne el tronc central, i pica-les molt menudes. En un bol, barreja la farina amb el coco ratllat i un pessic de sal.
     
  2. En un altre bol, aboca-hi la panela i la mantega en pomada, i bat-ho amb unes varetes elèctriques fins que es blanquegi.
     
  3. Afegeix-hi els ous i continua batent-ho. Incorpora-hi les fulles de kale i la vainilla. Afegeix-hi els ingredients secs i el llevat, remena-ho bé fins que quedi tot integrat i deixa reposar la massa a la nevera un mínim d’una hora.
     
  4. Reparteix la massa en boletes i aixafa-les lleugerament.
     
  5. Prepara una safata folrada amb paper de forn i reparteix-hi les boletes de xocolata. Cou-les al forn preescalfat uns 10 minuts, fins que comencin a daurar-se. Retira-les, deixa-les refredar i serveix-les.

 

Més entrades de blogs

Porros rostits amb sardinetes i vinagreta

Ingredients per a 4 persones: 12 porros 1 ceba 1/2 pebrot vermell 1/2 carbassó 1...

Mandonguilles vegetals de moniato, carabassa i bolets

Ingredients per a 4 persones: 300 g de carabassa pelada i sense llavors 1 moniato ...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.