Dificultat: fàcil
Temps de preparació: 45 minuts
Ingredients per a 4 persones:
- 2 fulles de col kale
- 250 g de quinoa
- 500 ml d’aigua
- 1 ceba
- 1 gra d’all
- 1 ou
- 3 cullerades de farina
- 1 cullerada de gingebre ratllat
- 150 ml de maionesa
- 2 cullerades de cúrcuma en pols
- 100 g de carbassa
- 1 alvocat
- 4 panets d’hamburguesa
- Oli, sal i pebre
Elaboració
- Talla les fulles de la col kale i deixa-les en oli abundant perquè s’estovin un xic. Cou la quinoa en els 500 ml d’aigua. Quan sigui cuita, passa-la per un colador i reserva-la. Pica la ceba i l’all ben petits i reserva’ls.
- Bat un ou. Aboca la quinoa en un bol i barreja-la amb l’ou batut, la farina, la ceba, el gingebre, l’all, la sal i el pebre. Deixa-ho refredar a la nevera.
- Barreja la maionesa amb la cúrcuma en pols. Rectifica’n el punt de sal si és necessari. Talla la carbassa a làmines ben fines, salta-la lleugerament en una paella amb oli i reserva-la. Talla l’alvocat a làmines i reserva’l.
- Dóna forma a les hamburgueses i cou-les a la planxa amb un xic d’oli fins que quedin daurades.
- Agafa cada panet i posa-hi a dins la col kale, l’hamburguesa de quinoa, la carbassa, l’alvocat i, per últim, la maionesa de cúrcuma. Serveix-ho.