BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Recepta de bunyols de carbassó

Recepta de bunyols de carbassó

29/de març/2019

Recepta de bunyols de carbassó, ingredients per a 4 persones:

 

  • 1 carbassó
  • 1 ceba tendra petita
  • 2 ous
  • 50 g de feta
  • 1 manat de menta pa ratllat
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal pebre negre

 

1 Renteu, escapceu i ratlleu el carbassó i la ceba.

2 Renteu el manat de menta i piqueu-ne la meitat; afegiu-la a la mescla anterior, amb els ous batuts, el formatge ben esmicolat i prou pa ratllat per fer una mescla espessa. Salpebreu-ho.

3 Feu mandonguilles amb la pasta i aplaneu-les una mica. Fregiu-les en una paella amb oli d’oliva, 3-4 min per cada banda, per deixar-les un punt cruixents.

4 Poseu-les en un plat amb paper absorbent i serviu-les com a aperitiu, encara calentes, i acompanyades d’alguns brots de menta fresca.

Més entrades de blogs

El bacallà, un peix de tradició, bo i versàtil

El bacallà és un peix amb molta història , conegut i cuinat tradicionalment arreu d’Europa ...

Les llavors i els cereals, la base d’una dieta sana

De ben petits ja ens ho explicaven a l’escola quan ens mostraven la piràmide alimentària: la...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.