BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Recepta de pasta amb albergínia i olives

Recepta de pasta amb albergínia i olives

31/de maig/2019

 Recepta de pasta amb albergínia i olives, ingredients per a 4 persones:

  • 350 g de macarrons
  • 2 albergínies mitjanes
  • 50 g d’olives negres espinyolades
  • 4 tomàquets
  • 2 grans d’all
  • Alfàbrega fresca
  • 4 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre

 

1  Renteu les albergínies sense pelar-les i feu-les a daus. Saleu-los i deixeu-los purgar en una escorredora 20 min.

2  Piqueu els alls pelats i enrossiu-los lentament en una paella, amb l’oli d’oliva i els daus d’albergínia, 5-6 min.

Renteu els tomàquets (si cal, escaldeu-los 30 s i peleu-los) i talleu-los a daus, eliminant-ne l’aigua interior i les llavors.

Piqueu l’alfàbrega fresca.

Incorporeu a la paella el tomàquet, l’alfàbrega i les olives (senceres o tallades), remeneu-ho i coeu-ho a foc suau 10 min, remenant-ho de tant en tant. Salpebreu-ho.

Bulliu la pasta en aigua salada abundant, retireu-la i escorreu-la. Poseu-la en un bol i afegiu-hi la salsa, remeneu-ho i ja ho poseu servir.

 

Més entrades de blogs

Diferents maneres de cuinar els ous

Ou passat per aigua, dur, fregit, poché...Us ensenyem les diverses maneres de cuinar els...

El millor arròs per a cada plat

En molts països del món, l’arròs s’ha convertit en la base de la dieta i en l’ingredient...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.