BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

angle-left Vés enrere

Recepta de tall rodó de salmó

Recepta de tall rodó de salmó

11/d’abril/2019

Recepta de tall rodó de salmó, ingredients per a 4 persones:

 

  • 2 lloms de salmó sense espines (500 g)
  • 10 tomàquets secs
  • Alfàbrega fresca
  • 1 llimona
  • 2 llesques de pa rodó
  • 1 ou
  • Oli d’oliva verge extra
  • Sal
  • Pebre negre

 

1. Poseu els tomàquets secs en oli la nit anterior.

2. Renteu la llimona i separeu-ne quatre rodelles fines de la part central; talleu-ne la resta a daus no gaire petits.

3. Piqueu el tomàquet sec, l’alfàbrega, i la molla de pa de les dues llesques fins a fer una pasta. Afe-giu-hi l’ou batut.

4. Poseu un dels lloms de salmó, salpebrat i amb la pell a sota, damunt de dues rodelles de llimona.

5. Escampeu-hi el preparat anterior. Cobriu-ho amb l’altre tall de salmó, amb la pell a dalt, i poseu-hi les altres dues rodelles de llimona.

6. Lligueu-ho i poseu-ho en una plata de forn untada amb oli, amb la resta de llimona pel damunt i re-gat amb un raig d’oli. Poseu-ho al forn calent, a 180 ºC, 30 min, i aneu-ho regant amb el suc que fa-ci.

7. Presenteu el salmó tallat, acompanyat, opcionalment, de patates al vapor.

 

Més entrades de blogs

Els millors condiments per a la barbacoa

Aconseguir un bon foc, fer servir una graella de qualitat, tenir en compte els temps de cocció...

Recepta de cruixent de bananes

Recepta de cruixent de bananes, ingredients per a 4 persones:   6 fulls de pasta...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.