Ingredients (4 racions)
8 seitons filetejats
80 ml de suc de llima
1 branca de
coriandre fresc
50 g de ceba picada molt fina
1 tomàquet confitat
Per al tomàquet confitat:
1 tomàquet madur
un polsim de sal
un polsim de
pebre negre
sucre
oli d’oliva verge extra
Per a l’oli de coriandre:
30 ml d’oli d’oliva verge extra
5 g de coriandre
fresc
un polsim de sal
1 cullerada d’aigua
Preparació:
-
Per al tomàquet confitat: escalda i pela el tomàquet.
Parteix-lo en quatre grills i posa’ls en una safata al forn a 100
ºC, amb una mica d’oli per sobre. Deixa-ho deshidratar 1 h 30 min.
-
Per a l’oli de coriandre: barreja l’oli d’oliva i el
coriandre. Afegeix-hi sal i una cullerada d’aigua. Deixa-ho madurar
uns minuts i cola-ho. Submergeix els seitons en el suc de llima
barrejat amb l’oli de coriandre. Marina-ho 30 min.
- Barreja la ceba amb el tomàquet tallat a daus. Daura-ho amb una
mica d’oli i afegeix-hi coriandre picat. Intercala els seitons i la
ceba amb l’oli de coriandre.
