BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Bacallà amb faves i ceps

Ingredients per a 4 persones 4 talls de bacallà d'uns 125/150 gr 4 tomàquets de pera 1 ceba ...

Calzone de patata i gorgonzola amb nous

Ingredients per a 2 persones: 150 g de patates pelades i tallades a rodanxes 150 g de ceba...

Pasta amb pesto de kale, albergínia i tomàquets

Ingredients per a 4 persones: Per al pesto de kale 10 fulles d’alfàbrega 6 fulles grans de...

La sal, un condiment imprescindible

La sal és un dels condiments bàsics de la nostra cuina i una bona manera de potenciar el gust...

Berenar infantil

Sorprèn els teus fills amb aquesta torrada de crema de xocolata casolana amb plàtan, maduixes i...

Aperitius per compartir

Els canapès són una opció ideal per gaudir amb companyia. Opta per la barra d’espiga i deixa...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.