BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Aprenem a fer servir el forn

S’apropen les festes i els àpats de Nadal. Descobreix totes les opcions que t’ofereix la cuina al...

Paté de llenties vermelles amb sardines

Recepta de paté de llenties vermelles amb sardines, ingredients per a 4 persones: 1 ceba...

Vida sense gluten

Cada vegada és més fàcil mantenir una dieta lliure de gluten, existeixen moltes alternatives per...

Crema de mongetes blanques amb pasta curta

Recepta de crema de mongetes blanques amb pasta curta, ingredients per a quatre persones: ...

Cuinar al microones

Tot i que acostuma a ser un aparell indispensable, a la cuina, moltes vegades només el fem servir...

Conill a la cassola amb cervesa

Recepta de conill a la cassola amb cervesa, ingredients per a 4 persones: 1 conill a...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.