BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Paella marinera

Ingredients per a 4 persones: Per a l’arròs: 1 ceba picada ben petita 2 cullerades de...

Lluç amb parmentier

Ingredients per a 4 persones: Per al lluç: 4 supremes de lluç fresc Un raig d’oli d’oliva ...

Pollastre a la mostassa

Ingredients per a 4 persones: 8 cuixes de pollastre 1 ceba picada a la brunesa 4 grans...

Macarrons al pesto vermell

Ingredients per a 4 persones: Per als macarrons: 320 g de macarrons ratllats Oli verge extra...

Com gaudir de les fruites del juny al seu punt

El juny dóna el tret de sortida de l’estiu i de l’arribada de les fruites de pinyol als nostres...

Musclos a la marinera

Ingredients per a 4 persones: 1 kg de musclos de roca del Delta de l’Ebre 1 ceba picada ½...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.