BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Carxofes al forn amb pernil ibèric
31/d’octubre/2024Ingredients: 8 carxofes 100 g de pernil ibèric tallat a mà 2 llimones Julivert Oli d'oliva...
Pastís de xocolata i formatge
31/d’octubre/2024Ingredients (per a dos motlles rodons de 15 cm): 150 g de mantega 35 g de cacau en pols 50 g...
Costelles de porc amb salsa de castanya i vermut
01/d’octubre/2024Ingredients: 8 costelles de porc 200 g de castanyes pelades 200 ml de vermut vermell 200...
Caldereta de peix amb gambes, bolets i pomes
01/d’octubre/2024Ingredients: 800 g de peix variat per a caldereta (rap, lluerna, morralla, etc.) 200 g de...
Púding casolà de poma
02/de setembre/2024Ingredients per a 4 persones: 2 cullerades de mantega 3 pomes 3 tasses de nata líquida 4...
Fajitas de vedella amb pebrots
02/de setembre/2024Ingredients per a 4 persones: 400 g de bistec de vedella 1 cullerada d'oli d'oliva verge...