BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Carxofes al forn amb pernil ibèric

Ingredients: 8 carxofes 100 g de pernil ibèric tallat a mà 2 llimones Julivert Oli d'oliva...

Pastís de xocolata i formatge

Ingredients (per a dos motlles rodons de 15 cm): 150 g de mantega 35 g de cacau en pols 50 g...

Costelles de porc amb salsa de castanya i vermut

Ingredients: 8 costelles de porc 200 g de castanyes pelades 200 ml de vermut vermell 200...

Caldereta de peix amb gambes, bolets i pomes

Ingredients: 800 g de peix variat per a caldereta (rap, lluerna, morralla, etc.) 200 g de...

Púding casolà de poma

Ingredients per a 4 persones: 2 cullerades de mantega 3 pomes 3 tasses de nata líquida 4...

Fajitas de vedella amb pebrots

Ingredients per a 4 persones: 400 g de bistec de vedella 1 cullerada d'oli d'oliva verge...

Gestió del consentiment de les Cookies
T'informem que en aquest lloc web, titularitat de Bon Preu, S.A.U, s'utilitzen cookies pròpies tècniques, de personalització, i de tercers per analitzar l’ús del lloc web recollint informació sobre el teu comportament, a fi de desenvolupar un perfil específic sobre tu i mostrar-te publicitat en funció del mateix. A continuació, podràs acceptar-les totes fent clic a l’opció ‘Acceptar’, rebutjar-les totes menys les estrictament necessàries fent clic a ‘Rebutjar’ o configurar-les segons les teves preferències mitjançant el botó ‘Configurar’. Par a més informació consulta la nostra Política de cookies.