BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Sopa de musclos amb salsa criolla

L’autor d' Els Tres Mosqueters , Alexandre Dumas, era un gran aficionat a la gastronomia i...

Descongela amb èxit els aliments

Segurament aquests dies tens el congelador més ple que mai, amb tot tipus de productes....

Salmó Bella Aurora

A l'emotiva novel·la El Camí de les Aigües (Amsterdam, 2012), Carme Martí explica com Maria...

Trucs i consells per fer un bon pastís

Aquestes setmanes de confinament, els pastissos s’han convertit en un dels passatemps...

Galetes del Drac i la Rosa de Sant Jordi

Ingredients per a 4 persones: Per a la massa de les galetes de mantega: 400 g....

Pollastre cajun

La cuina cajun, d'origen francès, és típica de Nova Orleans i de tot l'estat de Louisiana, als...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.