BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Sopa de carxofes amb bunyols de bacallà i greixonets de pernil ibèric

Consulta la recepta en vídeo aquí Ingredients per a 4-6 persones: Sopa de...

Cuina amb ous, bons i saludables

L'ou és un aliment cardiosaludable i amb una rica aportació proteica. Per això, en una dieta...

Cuixa de xai al forn amb herbes fresques, patates i pomes

Ingredients per a 4 persones: 1 cuixa de xai grossa, amb la pell (uns 2,5 kg) 1...

Tiramisú de festucs i llimona

Ingredients per a 4 persones: 1 paquet de melindros durs 500 g de mascarpone 3...

10 pel·lícules sobre un món sense electricitat

Per sort hi ha vegades que la ficció supera a la realitat. Al cinema i la televisió són...

Braç d'espinacs, salmó i formatge

Ingredients per a 4 persones: 500 g d’espinacs  5 ous  100 ml de nata líquida (32%...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.