BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Canelons de carbassó amb mató, salmó i fruita seca

Descobreix com preparar aquesta deliciosa recepta, és ben fàcil i de ben segur sorprendrà tothom!

Encara no tens l'app de Bonpreu i Esclat?

Descarrega't ja l'app BonpreuEsclat i comença a gaudir de tots els avantatges!

Maridatge d'entrecot de vedella amb os de l'Era i Franziskaner DUNKEL

La carn i la cervesa formen una parella ideal. T'expliquem una deliciosa combinació que de ben...

Viatjant per la DO Lleida-Costers del Segre

Aquesta DO és un viatge per la gastronomia, la història, la cultura i els paisatges de Lleida a...

Viatjant per la DO Alella

És temps de verema i aprofitem per presentar-te la DO Alella i els seus reconeguts vins.

I al setembre, la sega de l’arròs!

Comença l'època de la sega als territoris arrossaires. Vols conèixer de prop com se sega l'arròs?

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.