BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

És temps de tomàquets!

Estiu és sinònim de calor, però també de tomàquets i a Bonpreu i Esclat en trobaràs un grapat de...

Raviolis de peus de porc amb ceps, llagostins i cotna de bacallà

Gaudiu d'aquesta recepta d'OsonaCuina que combina tradició i innovació!

Arròs de gambes i botifarra negra

No et perdis aquesta videorecepta d'arròs de gambes i botifarra negra, per llepar-se'n els dits!

Les Santes ja arriben a Mataró

La festa major de la capital del Maresme ja gairebé és aquí! Saps com la celebren?

"La producció ecològica ens dóna una herba amb més gust, més aromàtica i amb les propietats de la planta intactes"

En Jaume Riera ens parla sobre les herbes aromàtiques ecològiques.

Viatjant per la costa mediterrània

A Catalunya es conserva un important llegat de l'època grecoromana; no t'ho perdis!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.