BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Cornet de farro amb formatge serrat d’ovella

Saps què és el farro? El col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa t'ho descobreix!

Viatjant per la Barcelona actual

La capital catalana és ben coneguda, però què en saps de la Barcelona més avantguardista?

Consells per fer una compra intel·ligent

Vols aprendre a fer una compra intel·ligent? Només cal que segueixis les recomanacions que...

La solidaritat mou muntanyes

A l’Esclat de la Jonquera es va engegar una iniciativa solidària per ajudar la Ylenia, la petita...

“Cada dia envio algun pacient al nutricionista; no sabem menjar”

Avui 7 d'abril és el Dia Mundial de la Salut centrat en la diabetis, parlem amb el Dr. Rebull...

Pessic de xocolata negra sense farina

Vols preparar un dolç ràpid i deliciós? Aquest pa de pessic de xocolata és ideal!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.