BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Crema de pastanaga i formatge fresc

És molt important menjar verdura, què et sembla preparar aquesta deliciosa crema?

Viatjant per la ruta del Cister

No deixis de conèixer els tres monestirs de la ruta del Cister: Santes Creus, Poblet i Vallbona...

Consells per cuinar amb menys calories

No et perdis aquests consells per aprendre a cuinar els teus àpats reduint les calories.

"La Xatonada Popular és un acte molt arrelat al Vendrell"

La Toñi Torrente és la gerent de l'Esclat del Vendrell i ens explica la seva experiència com a...

30a Xatonada Popular del Vendrell

Vols saber com va anar la 30a Xatonada Popular del Vendrell? Nosaltres vam ser-hi, t'ho expliquem!

Terrina de brandada de bacallà amb col i carxofes

Aprèn a preparar una creativa brandada de bacallà amb col i carxofes.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.