BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

La solidaritat dels ciutadans no té límits

En motiu del Gran Recapte d'Aliments, entrevistem la Carme Martínez com a voluntària del Banc...

Et toca dinar fora de casa?

Tots aquells que dineu a l'oficina, a la uni o allà on sigui... No us perdeu els millors consells...

Viatjant pel Cadí-Moixeró

Escapa't a conèixer el Cadí-Moixeró i gaudeix d'un paisatge únic i una gastronomia meravellosa.

10 trucs per triar la carn, conservar-la i cuinar-la

No et perdis els millors consells per escollir, conservar i cuinar la carn de la mà d'un...

La castanyada, una festa tradicional

Coneixes l'origen de la castanyada? Saps com es celebra en altres indrets del planeta? No et...

“Un maridatge és pura química que ens passa dins de la boca”

Entrevistem l'Èric Enguita, sommelier d'ArtCava, perquè ens expliqui més sobre els maridatges.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.