BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Fideus a la cassola amb carbassa
16/de novembre/2020Ingredients per a 4 persones: 300 g de fideus del núm. 4 1 ceba 1 pebrot verd 300 g ...
Macarrons de fajol amb bolonyesa de coliflor
09/de novembre/2020Ingredients per a 4 persones 300 g de macarrons de fajol Per a la bolonyesa de coliflor:...
Crestes farcides de caqui
05/de novembre/2020Ingredients per a 4 persones 1 kg de caquis madurs 1 poma petita 500 g de sucre morè 1...
Seitons marinats amb tomàquet confitat i ceba
03/de novembre/2020Ingredients (4 racions) 8 seitons filetejats 80 ml de suc de llima 1 branca de coriandre...
Formatges de proximitat
30/d’octubre/2020A Bonpreu i Esclat t’oferim un ampli assortiment de formatges de km 0 produïts amb llet de...
Boles de formatge de cabra farcides de codonyat, fruita seca i herbes aromàtiques
21/d’octubre/2020Ingredients per a 4 persones: 300 g de formatge de cabra 120 g de codonyat 50 g de pinyons 50...