BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

La castanyada, una festa tradicional

Coneixes l'origen de la castanyada? Saps com es celebra en altres indrets del planeta? No et...

“Un maridatge és pura química que ens passa dins de la boca”

Entrevistem l'Èric Enguita, sommelier d'ArtCava, perquè ens expliqui més sobre els maridatges.

La festa dels petits grans artistes

El dissabte 24 d'octubre es va celebrar l'entrega de premis del concurs de dibuix d'Esclat al zoo...

Fetge gras d’ànec amb cremós de moniato

Ara que és temps de moniatos... Sorprendràs tots els convidats amb aquest deliciós fetge gras...

Créme brulée de llet d’ovella ripollesa

La créme brulée són unes postres franceses molt similars a la crema catalana. T'encantaran!

Arròs de tripa de bacallà

Trobaràs tots els ingredients necessaris per preparar aquesta recepta a Bon Preu i Esclat!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.