BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Recepta de bacallà amb patates i ou

Recepta de bacallà amb patates i ou, i ngredients: 700 g de morro de bacallà...

Recepta de suquet d'escórpora

Recepta de suquet d'escórpora, ingredients: 1 escórpora 5 patates petites 3 alls 1,5 l....

Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?

El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és segura....

Recepta de tonyina en escabetx de cítrics i pebre rosa

Recepta de tonyina en escabetx de cítrics i pebre rosa, ingredients per a 4 persones: 2...

Recepta de rap gratinat amb muselina d’all i codony

Recepta de rap gratinat amb muselina d’all i codony, ingredients per a 4 persones: 4...

Recepta d'amanida de kale amb gambes llagostineres

Recepta d’ amanida de kale amb gambes llagostineres, ingredients per a 4 persones: 4 fulles...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.