BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Viatjant pel Cadí-Moixeró

Escapa't a conèixer el Cadí-Moixeró i gaudeix d'un paisatge únic i una gastronomia meravellosa.

10 trucs per triar la carn, conservar-la i cuinar-la

No et perdis els millors consells per escollir, conservar i cuinar la carn de la mà d'un...

La castanyada, una festa tradicional

Coneixes l'origen de la castanyada? Saps com es celebra en altres indrets del planeta? No et...

“Un maridatge és pura química que ens passa dins de la boca”

Entrevistem l'Èric Enguita, sommelier d'ArtCava, perquè ens expliqui més sobre els maridatges.

La festa dels petits grans artistes

El dissabte 24 d'octubre es va celebrar l'entrega de premis del concurs de dibuix d'Esclat al zoo...

Fetge gras d’ànec amb cremós de moniato

Ara que és temps de moniatos... Sorprendràs tots els convidats amb aquest deliciós fetge gras...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.