BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Cireres, un petit caramel

Pel sabor dolç, la textura sucosa i la bonica aparença que presenta, la cirera és una de les...

Recepta d'amanida de mongetes i gambes

Amanida de mongetes amb gambes

El millor arròs per a cada plat

L’arròs és un dels cereals més consumits del món i la cuina mediterrània n’ha sabut treure...

Recepta de pasta amb albergínia i olives

Fàcil, ràpida, senzilla i molt nutritiva, avui us proposem una recepta de pasta amb albergínia. ...

Diferents maneres de cuinar els ous

Passats per aigua, durs, ferrats, escalfats... Com us agraden més? Us ensenyem diverses maneres...

Recepta de calamars amb olivada

Gaudiu d´aquests calamars farcits d´olivada en 5 passos. Bon profit

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.