BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Recepta de lasanya de llonganissa i albergínia

Ingredients: 4 làmines de pasta de lasanya 300 g de carn de llonganissa trinxada ...

Bonpreu i Esclat aposta pel producte local i de km 0

Les xarcuteries dels nostres supermercats ofereixen un ampli ventall d’embotits...

Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins

Recepta de carbassó farcit de bacó i llagostins

Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes

Recepta de porros confitats a l’aroma de taronja, cecina i avellanes

Embotits: varietat i qualitat

A Bonpreu i Esclat t’oferim una gran varietat d’embotits: pernils de races ibèriques, patés de...

Recepta de flors de foie gras amb compota de pinyons

Ingredients per a 4 persones: 250 g de foie gras d’ànec 2 pomes 80 g. de...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.