BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

6 sopes fredes diferents per a l’estiu

Colorides, saludables, variades i, sobretot, fresques. Són les sopes d'estiu, d'aquí i d'allà....

Cassoleta de préssec amb crema de llimona

Ingredients per a 4 persones: Per a la massa: 200 g de farina de blat 100 g de mantega 50 g...

Ensalada russa

Ingredients per a 4 persones: 500 g de patata 1 pastanaga grossa 160 g de tonyina conserva ...

Carpacció de carbassó, pinyons i formatge de cabra

Ingredients per a 4 persones 3 carbassons 100 g de formatge de cabra 20 g de pinyons 50 ml...

Els 5 punts de cocció de la carn

A grans trets, es considera que hi ha 5 punts de cocció. Te’ls expliquem breument a continuació: ...

Els millors talls de la carn

Tota la carn que t’oferim és de màxima qualitat, però, a més, tenim una gran varietat d’animals i...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "Acceptar" o configurar o rebutjar el seu ús prement els botons "Configurar" o "Rebutjar. Més informació.