BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Recepta de ceviche de salmó

Recepta de ceviche de salmó, ingredients per a 4 persones: ½ kg de llimes 1 manat de...

Peix cru a la taula de casa

Sahimi, tataki, ceviche, sushi, carpaccio o tàrtar. L’afició de menjar peix cru ha arribat a...

Recepta de quiche de verdures i salmó

Recepta de quiche de verdures i salmó, ingredients: Per a la massa: 300 g de farina ...

Recepta de bacallà amb patates i ou

Recepta de bacallà amb patates i ou, i ngredients: 700 g de morro...

Recepta de suquet d'escórpora

Recepta de suquet d'escórpora, ingredients: 1 escórpora 5 patates petites 3 alls ...

Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?

El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.