BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Què és millor, gas, vitroceràmica o inducció?

El gas s'assembla més al foc viu, la vitroceràmica és fàcil de netejar i la inducció és...

Recepta de tonyina en escabetx de cítrics i pebre rosa

Recepta de tonyina en escabetx de cítrics i pebre rosa, ingredients per a 4 persones: 2...

Recepta de rap gratinat amb muselina d’all i codony

Recepta de rap gratinat amb muselina d’all i codony, ingredients per a 4 persones: ...

Recepta d'amanida de kale amb gambes llagostineres

Recepta d’ amanida de kale amb gambes llagostineres, ingredients per a 4 persones: 4...

Les proteïnes, essencials per al cos humà

Les proteïnes són una molècula molt abundant en l’organisme i molt important per al seu...

Recepta de timbal de quinoa amb espaguetis vegetals

Recepta de timbal de quinoa amb espaguetis vegetals, ingredients per a 4 persones: 150 g...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.