BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Raviolis de peus de porc amb ceps, llagostins i cotna de bacallà

Gaudiu d'aquesta recepta d'OsonaCuina que combina tradició i innovació!

Arròs de gambes i botifarra negra

No et perdis aquesta videorecepta d'arròs de gambes i botifarra negra, per llepar-se'n els dits!

Les Santes ja arriben a Mataró

La festa major de la capital del Maresme ja gairebé és aquí! Saps com la celebren?

"La producció ecològica ens dóna una herba amb més gust, més aromàtica i amb les propietats de la planta intactes"

En Jaume Riera ens parla sobre les herbes aromàtiques ecològiques.

Viatjant per la costa mediterrània

A Catalunya es conserva un important llegat de l'època grecoromana; no t'ho perdis!

17è concurs de cuina de Bonpreu i Esclat

Hem celebrat l'acte de lliurament de premis del 17è Concurs de Cuina. Felicitats a tots els...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.