BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Amanida de prunes vermelles amb formatge d'ovella curat
01/d’agost/2024Ingredients per a 4 persones: 200 g de brots variats 3 prunes vermelles 100 g de formatge...
Carpacció de carbassó, pinyons i formatge de cabra
03/de juliol/2024Ingredients per a 4 persones 3 carbassons 100 g de formatge de cabra 20 g de pinyons 50 ml...
Guia per aprofitar les sobres de menjar
08/de gener/2024T'has preguntat mai com convertir les sobres de menjar en delicioses receptes per emportar i...
10 trucs per triar la carn, conservar-la i cuinar-la
03/de gener/2024No et perdis els millors consells per escollir, conservar i cuinar la carn de la mà d'un...
Idees per celebrar la Castanyada a casa
13/d’octubre/2023Panellets, castanyes i ratafia són els tres ingredients principals de la Castanyada. Els últims...
6 salses per acompanyar el peix i el marisc que has de conèixer
27/d’abril/2023Durant el bon temps és l'època en què consumim més peix i marisc i tenim la sort que el peix i el...