BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Raviolis de peus de porc amb ceps, llagostins i cotna de bacallà
02/d’agost/2016Gaudiu d'aquesta recepta d'OsonaCuina que combina tradició i innovació!
Arròs de gambes i botifarra negra
27/de juliol/2016No et perdis aquesta videorecepta d'arròs de gambes i botifarra negra, per llepar-se'n els dits!
Què indica el codi imprès a la closca dels ous?
13/de juny/2016Tots els ous frescos han d'incloure un codi imprès sobre la closca. Saps què indica? T'ho expliquem!
Amanida de popets, pèsols i faves
24/de maig/2016Et presentem el col·lectiu de Cuina Vallès amb aquesta recepta d'amanida de popets, pèsols i faves.
Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà
10/de maig/2016Ja has participat al 17è Concurs de cuina? Nosaltres et proposem uns farcellets de carbassó amb...
Cornet de farro amb formatge serrat d’ovella
18/d’abril/2016Saps què és el farro? El col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa t'ho descobreix!