BLOG_TITOL_PAGINA

BLOG

Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.

Blocs

RSS

Entrades amb Blog Menja bé .

Raviolis de peus de porc amb ceps, llagostins i cotna de bacallà

Gaudiu d'aquesta recepta d'OsonaCuina que combina tradició i innovació!

Arròs de gambes i botifarra negra

No et perdis aquesta videorecepta d'arròs de gambes i botifarra negra, per llepar-se'n els dits!

Què indica el codi imprès a la closca dels ous?

Tots els ous frescos han d'incloure un codi imprès sobre la closca. Saps què indica? T'ho expliquem!

Amanida de popets, pèsols i faves

Et presentem el col·lectiu de Cuina Vallès amb aquesta recepta d'amanida de popets, pèsols i faves.

Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà

Ja has participat al 17è Concurs de cuina? Nosaltres et proposem uns farcellets de carbassó amb...

Cornet de farro amb formatge serrat d’ovella

Saps què és el farro? El col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa t'ho descobreix!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web, així com per mostrar-te publicitat personalitzada a partir del teu perfil i hàbits de navegació. Pots acceptar totes les galetes prement el botó "D'acord" o configurar-les o rebutjar el seu ús prement el botó "Configura". Més informació.