BLOG
Al blog de Bonpreu i Esclat, pots trobar receptes, consells nutricionals, informació d’actualitat sobre alimentació, parlem sobre gastronomia del nostre territori i molts altres temes.
Entrades amb Blog .
Amanida de popets, pèsols i faves
24/de maig/2016Et presentem el col·lectiu de Cuina Vallès amb aquesta recepta d'amanida de popets, pèsols i faves.
Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà
10/de maig/2016Ja has participat al 17è Concurs de cuina? Nosaltres et proposem uns farcellets de carbassó amb...
Cornet de farro amb formatge serrat d’ovella
18/d’abril/2016Saps què és el farro? El col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa t'ho descobreix!
Consells per fer una compra intel·ligent
12/d’abril/2016Vols aprendre a fer una compra intel·ligent? Només cal que segueixis les recomanacions que...
Pessic de xocolata negra sense farina
05/d’abril/2016Vols preparar un dolç ràpid i deliciós? Aquest pa de pessic de xocolata és ideal!
Bacallà al pil pil d'olives negres
23/de març/2016Si t'agrada el bacallà, estem segurs que aquesta recepta t'encantarà!