BLOG

A través del blog de Bonpreu i Esclat, podràs mantenir-te al dia sobre nutrició, gastronomia i molts altres aspectes del nostre territori.

Entrades amb Blog Menja bé times .

Què indica el codi imprès a la closca dels ous?

Tots els ous frescos han d'incloure un codi imprès sobre la closca. Saps què indica? T'ho expliquem!

Amanida de popets, pèsols i faves

Et presentem el col·lectiu de Cuina Vallès amb aquesta recepta d'amanida de popets, pèsols i faves.

Farcellets de carbassó amb brandada de bacallà

Ja has participat al 17è Concurs de cuina? Nosaltres et proposem uns farcellets de carbassó amb...

Cornet de farro amb formatge serrat d’ovella

Saps què és el farro? El col·lectiu de Cuina Volcànica de la Garrotxa t'ho descobreix!

Consells per fer una compra intel·ligent

Vols aprendre a fer una compra intel·ligent? Només cal que segueixis les recomanacions que...

Pessic de xocolata negra sense farina

Vols preparar un dolç ràpid i deliciós? Aquest pa de pessic de xocolata és ideal!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per realitzar anàlisis d'ús i de mesurament de la nostra web per millorar els nostres serveis. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu el seu ús. Més informació.